Wie zijn we

We zijn Liselot en Jef.
We zijn al meer dan 15 jaar happy together en gaan er voor om positief realistisch in het leven te staan. We hebben als doel om een positief realistische kijk te geven aan, op de eerste plaats onze 3 kinderen, maar ook aan iedereen die het wil. “Positief” in het leven staan helpt ons zowel privé als in het bedrijfsleven een bepaalde kijk te hebben op alles wat rondom ons gebeurt en waar we zelf in mee draaien. “Realistisch” omdat niet elke situatie makkelijk een positieve invalshoek met zich mee brengt of zelfs maar positief kan bekeken worden.

Samen willen we jullie, zowel vanuit privé als vanuit onze ondernemingszin, onze positief realistische ervaringen meegeven. In onze maatschappij gaat het momenteel zeer snel. Het is moeilijk om patronen te doorbreken en ons eigen leven te leven. Door positief realistisch in het leven te staan, doorbreken we voor onszelf sommige patronen wat ons een positieve mindset geeft en op die manier ook een bepaalde rust. De afgelopen jaren zijn we op zoek gegaan naar wat we echt willen doen in ons professioneel leven. Het was een weg met veel bochten & omwegen. We hebben twee webshops gehad, een samenwerking gestart met een derde partij, Liselot is onthaalmama geweest, we hebben op beurzen gestaan, … we hebben keuzestress gehad om volop te gaan als zelfstandige of toch de twijfel om in dienst te gaan bij een werkgever,…  Positief is dat we veel kansen hebben gekregen en benut.  Negatieve ervaringen hebben we, soms met moeite, weten ombuigen naar een positief iets. We hebben vooral geleerd wat we niet meer willen & hebben een nu een klare kijk op wat we willen bereiken in de toekomst & hoe we dit willen aanpakken. We realiseren dit graag op volgende manier:

Jef zijn grootste focus ligt op het helpen van mensen en organisaties. Dit door het uitvoeren van opdrachten als interim manager en als coach voor particulieren en bedrijven.

Liselot heeft altijd graag mensen om haar heen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Als administratieve hulp & inside sales heeft ze veel sociaal contact. Maar daarnaast wil ze haar toeleggen om mensen te helpen die  dezelfde stappen willen zetten maar niet weten hoe: meer bewegen, gezondere levensstijl, je beter in je vel voelen, gezonde voeding….

Door positief realistisch op poten te zetten, willen we meer mensen aan het bewegen krijgen, mentaal en fysiek gezonder door het leven laten gaan,… om dat positieve dat wij in ons hebben, door te geven en dat iedereen mee gaat om die positieve noot over te brengen aan anderen.