Wat – Hoe – Coaching?

Huh…coaching?

Vanuit je vraag gaan we op een positief realistische manier het coachingstraject aan.

  • Wil je jouw lichaam in beweging krijgen? Fit worden? We starten met bewegen en gaan samen ook zorgen dat je dit blijft volhouden.

  • Een doel voor ogen? Geen idee hoe het doel te bereiken? Samen gaan we checken of het doel realistisch is en hoe we het kunnen bereiken.

We willen vanuit jouw vraag de oplossingen en antwoorden vanuit jezelf laten komen. Wij coachen en begeleiden je op een to-the-point manier.

Welke coaching?Kom in beweging - life coach - personal coach

Er zijn veel manieren van coaching en in verschillende thema’s. Stel ons jouw vraag, wij kijken wat we voor jou kunnen betekenen. Is het iets waarbij wij je niet kunnen helpen dan melden we dit ook en zullen al in één keer een goede collega aanraden.

Hoe?

De allereerste stap zet jij. Contacteer ons en wij antwoorden je zo snel mogelijk via mail, telefonisch of alreeds in real life.
Hierna bepalen we samen of we fysiek afspreken en/of online. Dit kan ook een combinatie zijn. Afhankelijk van je vraag bepalen we dan het te volgen traject.

 

Verloop?

Vanaf de afspraak vast ligt voor onze eerste afspraak, schieten we direct in actie.

  • We leren elkaar kennen

  • We overlopen de praktische kant

==> allemaal oké? Dan vliegen we er in.

We zorgen dat je een duidelijke vraag voor ogen hebt en daarmee gaan we aan de slag.
Reken per keer dat we afspreken een uur tijd.
Voor online en digitale coaching bekijken we samen wat er haalbaar is en wat de voorkeuren zijn (skype, whatsapp, mail…)

Doel bereiken

Twijfel niet, spring!

Kom in beweging – Doelen bereiken – Personal trainer